» Forside    » Services    » Betingelser    » FAQ    » Kontakt

Vores services

Denne side beskriver vores services. Du kan også gratis afprøve vores forskellige services i en kort periode. (Se mere om dette ved at klikke på den enkelte service under "Services" i menuen til venstre.)

Afstemning

Med en afstemning på din hjemmeside, kan du give dine besøgende mulighed for at fortælle deres mening om et bestemt spørgsmål.
Du kan på den måde lære dine besøgende bedre at kende og samtidig få dine besøgende til at deltage mere aktivt på din hjemmeside.

Domaintester

Med en domaintester kan du give dine besøgende mulighed for at se om et givent domain er ledigt.

Forum

Et forum kan bruges til at dine besøgende kan debatere aktuelle emner. Lad dem selv starte debatter om det de synes er relavant og lad så andre på din hjemmeside tilgendegive deres mening om samme emne.

Gammeldags tæller

En gammeldags tæller er en besøgstæller til din hjemmeside. Den viser blot hvor mange besøgende der har været på din hjemmeside og ikke så meget andet.

Gæstebog

Med en gæstebog på din hjemmeside, giver du dine besøgende mulighed for at lægge en lille besked til dig inden de surfer videre.

Kalender

Med vores kalender service kan du på en nem og overskuelig måde vises arrangementer og events i foreningen, sportsklubben, personaleforeningen, familien osv.

Linksamling

Ved hjælp af vores linksamlings modul kan du og dine besøgende opbygge en samling af links til interessante sider. Linksene kan inddeles i katagorier og hvis du ønsker det skal alle links godkendes inden de bliver vist.

Mailform

En mailform kan du bruge til at lave formularer i html som så sendes til din email. F.eks. kan du bruge den til tilmeldinger til arrangementer, bestilling af varer, forslag til hjemmesiden osv.

Nyhedssystem

Nyhedssystemet kan brugs til at vise nyheder på din hjemmeisde. Systemet viser en oversigt over nyhederne med en kort indledning og derfra kan man klikke ind og se hele nyheden.

Redigeringsside (CMS)

Du kender sikkert godt problemet, du har lavet en lækker hjemmeside for en anden, alt virker som det skal, men ejeren af hjemmesiden vil godt lige kunne rette i en enkelt side eller to på hjemmesiden. Vores Redigeringsside er løsningen!

Med en redigeringsside kan alle med kenskab til almindelig tekstbehandling redigere i en eller flere sider på deres hjemmeside.

Tæller

Med vores tæller kan du tælle hvor mange der har besøgt din hjemmeside også uden at de besøgende kan se det, der er nemlig mulighed for at tælleren kan være usynlig.

Quiz

Med vores quiz kan du give dine besøgende mulighed for at teste deres viden om et bestemt emne også derefter få svar på hvor godt de klarede sig. Du vælger selv hvilke spørgsel og svar der skal være med i quizzen og hvilke svar brugeren skal have.